logotype
image1 image2 image3

O nama

Domaćinstvo Tešanović se nalazi u varošici Osečina, smeštenoj na obroncima Vlašića i obalama pet reka,  na 130km od Beograda i isto toliko i od Novog Sada.

U mirnom kraju na samo 2 km od centra varoši smestilo se naše domaćinstvo. Veliko i lepo uređeno dvorište predstavlja pravu malu oazu, sačinjenu od brojnih stabla četinara, šljiva, jabuka i drugog voća. U toj oazi mira smeštena je naša kuća za odmor u kojoj dočekujemo naše goste koji posle prve posete postaju i naši prijatelji. Kuća poseduje 6 moderno uređenih i opremljenih soba, 2 kupatila, veliki dnevni boravak, trpezariju i kompletno opremljenu kuhinju. U dvorištu je natkriveni trem sa 50 mesta i to je mesto gde se tokom dana možete opustiti, popiti kafu ili sok, uživati u specijalitetima domaće kuhinje, ali i mesto gde možete organizovati neko vaše slavlje.

Ono na šta smo posebno ponosni su specijaliteti domaće kuhinje, spremani od namirnica proizvedenih u domaćinstvu ili kod naših komšija po starim receptima, mnogo puta isprobanih i dovedenih do savršenstva, na koje niko ne ostaje ravnodušan.